Η Παούρης διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα τρακτέρ και πάνω από 400.000 μεταχειρισμένα και καινούρια, γνήσια και AfterMarket (ιμιτασιόν) ανταλλακτικά. Επιπλέον, προσφέρει τεράστια γκάμα σε παρελκόμενα τρακτέρ, όπως: εκσκαφείς, καταστροφείς-σπαστήρες, σβολοκόπτες, κλαδοτεμαχιστές, πατατοεξαγωγείς, ρυμούλκες, σπαρτικά, φρέζες, ισοπεδωτές, χορτοκοπτικά, άροτρα-αλέτρια, κύλινδροι, μαχαίρια, σέσουλες, τρέιλερ, ψεκαστικά-ραντιστικά και ό,τι άλλο μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας σε γεωργικά μηχανήματα.

Από το 2013 κατασκευάζει in house παρελκόμενα γεωργικών ελκυστήρων, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί πλήρη ανακατασκευή σε μεταχειρισμένα τρακτέρ.

Στην πολύχρονη πορεία της επιχείρησης, αποκτήθηκε πολύτιμη εμπειρία στον αγροτικό τομέα και στις ανάγκες εκμετάλλευσης μικρών και μεγάλων εκτάσεων γης με ποιοτικά και αξιόπιστα τρακτέρ, που θα φέρουν εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Με κύριο γνώμονα την ποιότητα των προσφερόμενων αγροτικών προϊόντων, η εταιρεία Παούρης παρέχει στους πελάτες την καλύτερη ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.
Στον χώρο της εταιρείας στον Αυλώνα Αττικής, θα βρείτε μεταχειρισμένα τρακτέρ Yanmar, Kubota, Iseki, Mitsubishi και Hinomoto, για έναν πλήρη έλεγχο ή δοκιμή του μοντέλου τρακτέρ της αρεσκείας σας.

Η εταιρεία Παούρης βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την αγορά μεταχειρισμένων τρακτέρ, παρελκόμενων και ανταλλακτικών. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, επιλέγοντας το τρακτέρ που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.