Η εταιρεία ΠΑΟΥΡΗΣ από το 1988 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα προσφέροντας μεταχειρισμένα – πλήρως ανακατασκευασμένα τρακτέρ, γεωργικά μηχανήματα και παρελκόμενα τρακτέρ καθημερινής χρήσης απαραίτητα για τη συντήρηση και καλλιέργεια της γης σας!

Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων σάς εξασφαλίζει την μέγιστη αξιοπιστία και εξυπηρέτηση στην κάθε σας ανάγκη.

Διαθέτει μεταχειρισμένα τρακτέρ των Ιαπωνικών εταιριών KUBOTA, YANMAR, ISEKI, MITSUBISHI, HINOMOTO, SHIBAURA και προσφέρει 5ετή ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για κάθε τρακτέρ.

Επιπλέον διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και με 5 κινητά συνεργεία παρέχει πραγματική τεχνική υποστήριξη.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα τις ΙΤΑΛΙΚΕΣ εταιρείες DELMORINO με την μεγάλη γκάμα παρελκομένων τρακτέρ, IMEG με τις ποιοτικές ρυμούλκες μεταφοράς και LIPA με καταστροφείς – σπαστήρες για τρακτέρ και χωματουργικά μηχανήματα (πχ. Εκσκαφείς-Φορτωτές).

Αποκλειστικά επίσης αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα την μεγαλύτερη εταιρεία φρεζών στην Νότια Κορέα WECAN GLOBAL, με τεράστια ποικιλία διαστάσεων από 0,80m έως 8,00m.

Επίσης έχει δημιουργήσει συνεργασίες με τις ιταλικές εταιρίες ROTOMEC, VOLPI, GREEN-TECHNIK, CRESCI, ARGΝANI-MONTI, FBC.

Από το 2012 στις εγκαταστάσεις λειτουργεί τμήμα παραγωγής – κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων PAOURIS και ανταλλακτικών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.